TESLA MED ION STREAM 680 PRO

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van IONFLOWS en PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS

2 TECHNOLOGIEËN COMBINEREN VERSCHILLENDE WERKGINGSPRINCIPES IN ÉÉN SYSTEEM

De Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem ter wereld dat gebruik maakt van een IONFLOW generator en PACKAGED SAMPLING MICROCURRENT.

Deze technieken werken in dit unieke systeem gelijktijdig perfect samen om buitengewone resultaten te verkrijgen waarvoor normaal gesproken meerdere esthetische systemen nodig zijn.

Lees hieronder meer over hoe u zich kunt onderscheiden door dé evolutie in esthetische technologie aan te bieden aan uw cliënten.

 • CREËERT EEN UITZONDERLIJKE NANODERMABRASIE VOOR GELAAT EN LICHAAM

  EEN MILDERE & VEILIGERE VORM VAN MICRODERMABRASIE DANKZIJ EEN UNIEKE 'ELEKTROPEELING' 

 • DIRECTE HUIDVERSTRAKKING DANKZIJ DE CONTRACTIE VAN FIBROBLASTEN

  LIFTING VAN DE HUID ZONDER BESCHADIGING VAN BESTAAND COLLAGEEN EN ELASTINE

 • OZONTHERAPIE

  EEN ZUURSTOFTHERAPIE VAN BINNENUIT MET EEN KRACHTIGE ANTI-OXIDATIEVE EN DESINFECTERENDE WERKING. BESTRIJDT ZOWEL ACNE ALS HUIDVEROUDERING

 • BEVORDERT DE OPNAME VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN VAN JOUW HUIDVERBETERENDE PRODUCTEN

  DANKZIJ EEN GEAVANCEERDERE VORM VAN ELEKTROPORATIE

Tesla-Med-beauty-solutions-without-surgery
Red Gradient Profile Photo Instagram Post (2)

IONFLOWS

Tesla Med ION STREAM 680 PRO bevat een emissiegenerator van IONFLOWS die het mogelijk maakt positieve en negatieve ionen naar het huidweefsel te sturen die, wanneer ze elkaar in de flow tegenkomen, hun ladingen opheffen en zonder enige vorm van stroom de huid bereiken.

De ionen stimuleren de fibroblasten dankzij een gecontroleerde verhoging van de temperatuur die de 45 graden in de huid niet overstijgt. Met deze techniek wordt de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur in de reticulaire dermis gestimuleerd.

De ionen hebben eveneens een diepe scrubfunctie die lijkt op de werking van microdermabrasie zonder het risico om voorbij de epidermis te exfoliëren en de huid te beschadigen.

Op deze manier dragen ze bij aan een zachte maar effectieve verwijdering van de bovenste huidlaag en stimuleren ze de huidvernieuwing en regeneratie.

De stimulatie van de fibroblasten, gecombineerd met de emissie van IONFLOWS aan de oppervlakte van de huid creëert een intense reactie in het onderliggende huidweefsel die, samen met de stimulatie afkomstig van de packaged sampling microcurrents een samentrekking van de fibroblasten genereert waardoor er een directe lifting van de huidweefsels ontstaat zonder schade aan bestaand collageen en elastine vezels aan te richten. Hiermee onderscheidt IONFLOWS zich van radiofrequentie.

 

OZON
Tijdens de afgifte van IONFLOWS produceert de ION STREAM 680 PRO ook ozon. Ozon is de krachtigste desinfectant in de natuur, belangrijk om bacteriële infectie van de huid te voorkomen en het huidmicrobioom in balans te brengen. Ideaal in combinatie met de milde vorm van microdermabrasie die gelijktijdig plaatsvindt.

Dit alles maakt het mogelijk om met de ION STREAM 680 PRO de huid sneller te regenereren dan via andere technologieën die al op de markt zijn.

PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS

Synergie van microstromen in één cocktail

Dankzij een synergie van microstromen, die gelijktijdig aan de huid  worden afgegeven, wordt een samentrekking van de fibroblasten verkregen, waardoor de weefsels in de te behandelen zones onmiddellijk opnieuw verstrakt worden en hun uiterlijk en textuur verbeteren.

WAT ZIJN PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS?

Vertaald naar "pakketbemonsteringsmicrostromen" zijn dit tijdelijke opeenvolgingen van elektrische impulsen van lage intensiteit die op een gelokaliseerde manier worden toegepast om celvernieuwingsprocessen te stimuleren die;

 • weefselregeneratie mogelijk maken door gerichte verkorting van fibroblastcellen
 • een sensationele hermodellering van het lichaam door een verhoging van het lokale celmetabolisme.

Deze nieuwe vorm van elektrostimulatie maakt gebruik van een zachte stroom die een buitengewoon therapeutisch effect heeft, met een opmerkelijk verschil ten opzichte van conventionele producten waarvan de stimulatie door de patiënt vaak als onaangenaam en irriterend wordt ervaren.

Een groeiend aantal onderzoeken bewijst de effectiviteit van MICROCURRENTS bij de behandeling van esthetische problemen vanwege de volgende voordelen;

 • het is niet invasief en werkt op cellulair niveau om genezing te bevorderen
 • het verhoogt het transport van voedingsstoffen in beschadigde weefsels en de afvoer van afvalstoffen
 • het verhoogt de productie van ATP en collageen
 • verhoogt het aantal receptoren voor groeifactoren, waardoor de collageenproductie toeneemt.
 • versnelt de weefselregeneratie.
Red Gradient Profile Photo Instagram Post
Red Gradient Profile Photo Instagram Post (1)
Red Gradient Profile Photo Instagram Post (3)

TRANSDERMAAL TRANSPORT & AFGIFTE

Een transdermale toediening van actieve ingrediënten uit huidverbeterende producten wordt gelijktijdig met de emissie van packaged sampling microcurrent gerealiseerd

Tesla Med ION STREAM 680 PRO biedt de mogelijkheid om een transdermale toediening van producten gelijktijdig uit te voeren met de emissie van verpakte microstromen, waardoor deze effectiever is en dus de penetratie van de aanwezige actieve ingrediënten verbetert en de huid voorbereidt op de specifieke behandeling.

VOORDELEN

 • geen beschadiging van cellen of huid. De moleculen van de actieve bestanddelen komen perfect intact in de cellen terecht en kunnen hun biologische activiteit optimaal uitvoeren
 • de overdrachtssnelheid van de actieve bestanddelen is zeer hoog en absoluut pijnloos.

LAGE TEMPERATUREN

Het weefsel intact houden

Hoge temperaturen zijn schadelijk voor de huid omdat ze de goede werking van de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de integriteit van het huidweefsel, in gevaar kunnen brengen.
Tesla Med is daarentegen gebaseerd op een delicate dermabrasie waarbij de maximale temperatuur NOOIT MÉÉR wordt dan 45°C (in de huid gemeten): de enige manier om het weefsel intact te houden en geen schokken voor de cellen te veroorzaken.

Dit is dan ook de reden dat het geen schade aan de huid kan veroorzaken en heeft het geen contra-indicaties voor gebruik bij welk persoon dan ook.

VOORDELEN

Het is een apparaat dat in deskundige handen de werking van de toegepaste producten kan verhogen waardoor cross-sell van thuisverzorgingsproducten gemakkelijker wordt en de cliënt tot nu toe nooit bereikte resultaten kan behalen die tot wel een jaar na de behandeling aanhouden.

Vanuit commercieel oogpunt verdient de ION STREAM 680 PRO zichzelf zeer snel terug, gezien het brede toepassingsgebied, de vele verschillende indicaties die behandeld kunnen worden en daarmee de grote verscheidenheid aan cliënten voor wie het bestemd is.

Het gebruiksgemak in combinatie met de korte behandeltijden maakt dat je het systeem een integraal onderdeel van je behandelaanpak wilt maken.

De afwezigheid van enig onderhoud, omdat de apparatuur niet onderhevig is aan slijtage maakt het bovendien een zeer economisch gunstige en duurzame investering.

Red Gradient Profile Photo Instagram Post (4)
tesla_met_systeem_innovatie_award

NIEUW: TESLA MED ION STREAM 680 PRO

TESLA MED beschikt over niet één, maar twee wereldwijd gepatenteerde technologiëen.

Met de ION STREAM 680 PRO introduceren wij het eerste systeem ter wereld dat meer dan 10 verschillende indicaties kan behandelen waarbij vaak al IN ÉÉN ENKELE SESSIE meerdere indicaties tegelijk behandeld kunnen worden.