Longevity lifestyle & Wellness introduceert: TESLA MED IONSTREAM 680 PRO

Longevity Lifestyle & Wellness is de exclusieve distributeur van Tesla Med in de BENELUX geworden.

EEN NIEUWE EVOLUTIE IN ESTHETISCHE TECHNOLOGIE
Het is 13 jaar geleden dat wij distributeur van Ultratone met de unieke, niet te kopiëren, biostimulatie technologie zijn geworden en het is al weer 10 jaar geleden dat wij het Geneo systeem op de Nederlandse markt brachten met de innovatieve gepatenteerde oxygeneo technologie en later het Geneo+ systeem aangevuld met Tripollar radiofrequentie en Ultrasound.
 
Het komt niet vaak voor dat er echt nieuwe gepatenteerde technieken op de medisch-esthetische markt worden gebracht, vaak zijn het namelijk bestaande technieken met een nieuwe naam ofwel oude wijn in nieuwe zakken. En wij zijn dan ook trots dat het ons meerdere keren gelukt is. Het is altijd een leuke en spannende tijd om een nieuwe techniek op de markt te zetten waarbij resultaten direct moeten overtuigen.
 
Nu mogen wij als Longevity Lifestyle & Wellness opnieuw exclusief DÉ EVOLUTIE IN ESTHETISCHE TECHNOLOGIE in Benelux introduceren!
 
Vraag je eens af
Wat als er één systeem met daadwerkelijk twee nieuwe en wereldwijd gepatenteerde technieken zou zijn waarmee je de werking van microdermabrasie, plexr/plasma (maar zonder zwarte puntjes en weefselschade), carboxytherapie, ozontherapie, zuurstofbehandeling, radiofrequentie (maar dan zonder denaturisatie van bestaand collageen en elastine), microcurrents, ultrasound/sonoforese, elektroporatie, ionotoforese, cold laser/LLLT en cryopen combineert zonder consumables?
 
En wat als je hiermee vervolgens meer dan 10 verschillende indicaties kan behandelen waaronder;
• Huidverslapping van top tot teen (gelaat, hals, armen, buik en de rest van het lichaam)
• Rimpelreductie
• Pigmentvlekken/Ouderdomsvlekken
• Overhangende oogleden
• Acne
• Littekenreductie
• Verwijderen van permanente make-up
• Haarverlies/Alopecia
• Striae
• Cellulite
• Vetophopingen
 
En wat als deze behandelingen ongeëvenaarde resultaten geven direct na één behandeling, geen hersteltijd hebben en zelfs veilig zijn om toe te passen op een gevoelige huid, over metalen implantaten, oogleden en de schildklier. Zou zo’n systeem niet de TESLA onder de medisch-esthetische apparatuur/devices (MED) genoemd moeten worden?
 
Met de toevoeging van TESLA MED’S IONSTREAM 680 PRO maken wij een stap voorwaarts om jouw cliënten langer vitaal en gelukkig te laten leven. Het helpt ons om jou in combinatie met onze Longevity filosofie en onze andere Approved by Longevity producten en behandelingen zoals Ultratone, Bioline Jatò en InnoAesthetics voor elk esthetisch probleem de beste oplossing te bieden die volledig kan worden afgestemd op de voorkeuren en wensen van jouw cliënt. 
 
Naast onze theorie en praktijktraining per merk of medisch esthetisch systeem bieden wij onze instituten onderstaande MASTERCLASSES aan evenals thematische WORKSHOPS waarin onze nieuwe schijf van 5 jou helpen om de vitaliteit van cliënten voorop stellen om zo langer vitaal te leven. Wij noemen dat The Art of Vital-Aging.
 
MASTERCLASSES:
Huidverbetering
Figuurcorrectie
 
WORKHOP
Lichaamsanalyse
Hormonen
Cellulite
 
Meer informatie info@longevity.nu

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.