TESLA MED introduceert: NANODERMABRASIE – Het alternatief voor microdermabrasie

Microdermabrasie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverbetering. De behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO is een sterke verbetering van de huidige microdermabrasie behandeling die de nadelen van deze behandeling overkomt.

De voordelen van nanodermabrasie ten opzichte van microdermabrasie zijn:

Resultaat in 15 minuten
Geen hersteltijd
Geen beschadiging van de huid
Geen vacuüm en daarmee risico op gesprongen haarvaatjes
Geeft tevens direct een lifting van de huid
Kan rondom de ogen en oogleden worden toegepast

Wat kan TESLA MED voor mijn huid betekenen?
Of u nu een jonge huid heeft of een rijpe huid, huidproblemen kunnen bij iedereen voorkomen. Een onzuivere huid op uw gezicht of lichaam hebben diverse oorzaken. TESLA MED IONSTREAM 680 PRO is dé oplossing om uw huidproblemen te verminderen. Dit krachtige alternatief voor de microdermabrasie behandeling is een geheel pijnloze behandeling om op korte termijn een gezonde, stralende en gelifte huid te krijgen.

Heeft u last van:

AcneVergrote poriënVermoeide huid
(Acne)LittekensFutloze huidVlekkerige huid
Fijne lijntjesRimpelsLittekenweefsel/Keloïd
Grauwe huidskleurVerouderde huidVerstopte poriën
Grove poriënStriaePigmentvlekken
MelasmaCelluliteHuidverslapping
HaaruitvalVetophopingenDubbele onderkin

Bovenstaande esthetische problemen zijn allemaal te verminderen met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO. De behandeling vormt dus een onmisbare aanvulling op het aanbod van uw huidprofessional.

NANODERMABRASIE: beter dan microdermabrasie
De behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO vormt niet alleen een verbetering op de huidige microdermabrasie behandeling, maar ook een uitbreiding. Waar er bij microdermabrasie enkel kristallen op de huid worden gespoten om de huid te exfoliëren, combineert TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO maar liefst vier behandelingen in één. Behalve de exfoliatie van dode huidcellen met NANODERMABRASIE, wordt het zuurstofniveau van binnenuit in de huid verhoogd door middel van PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS en OZONTHERAPIE terwijl de IONFLOWS de huid lift en verstevigd. Bovendien wordt de opname van actieve ingrediënten bevorderd. Deze vier elementen geven samen een resultaat in 30 minuten tijd die met microdermabrasie niet kan worden bereikt.

Het risico op huidirritatie en infectie is bij een NANODERMABRASIE behandeling niet aanwezig dankzij de desinfecterende werking van OZON. Er wordt daarnaast geen vacuüm gebruikt, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt zoals gesprongen haarvaatjes (couperose) en waardoor ook vlak onder de ogen en zelfs over de oogleden gewerkt kan worden voor een non-chirurgische ooglift. De exfoliatie gaat nooit verder dan de dode huidlagen van de epidermis waardoor er geen kans is op te diepe exfoliatie wat littekens kan veroorzaken. Bovendien kent NANODERMABRASIE geen hersteltijd en is het resultaat direct te zien. U kunt met een gerust hart de middag voor een feest een behandeling ondergaan en diezelfde avond nog profiteren van het resultaat. Het is zelfs mogelijk om in combinatie met het gebruik van goede zonbeschermingsproducten de behandelingen in de zomer te ondergaan.

Gedurende de NANODERMABRASIE behandelingen worden geen kristallen, capsules of gels gebruikt waardoor er dus geen consumables tijdens de behandelingen nodig zijn. Wel kan het de opname van actieve ingrediënten uit huidverbeterende producten bevorderen waardoor hun effectiviteit dankzij een geavanceerde vorm van gepulseerde elektroporatie wordt verhoogd.

De huid wordt niet alleen geëxfolieerd (verwijderen dode huidcellen) maar gelijktijdig gelift en verstevigd. Daarmee biedt de behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO niet alleen een alternatief voor microdermabrasie maar ook voor radiofrequentie.

De resultaten van TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO

Hoe werkt microdermabrasie?
Onze huid vernieuwt zich elke dertig dagen. Maar als we ouder worden wordt dit proces vertraagd. De aanmaak van nieuwe huidcellen verloopt steeds langzamer en de dode huidcellen hopen zich op. Dit veroorzaakt een doffe teint en fijne lijntjes. Microdermabrasie heeft tot doel om de afschilfering van de dode huidcellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te versnellen.

Een typische microdermabrasie behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Daarna kan de daadwerkelijke behandeling beginnen. Met een peeling apparaat worden er microkristallen met kracht op de huid geblazen en weer afgezogen. Dit haalt de dode huidcellen weg. Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig met tussenpozen van twee weken.

De nadelen van microdermabrasie
Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt er enkel gewerkt met de kristallen die op de huid worden gespoten. Er vindt verder geen andere handeling plaats, hoewel er soms wordt gekozen voor het aanbrengen van een crème of masker. Het product dat tijdens deze nabehandeling wordt gebruikt verschilt per behandelaar. Dit kan leiden tot zeer uiteenlopende resultaten, omdat het ene product beter is dan het andere.

Een microdermabrasie behandeling wordt uitgevoerd op een droge huid. Dit zorgt voor extra huidirritatie. Na herhaalde behandelingen kan dit leiden tot ontstekingen, couperose, een rode vlekkerige huid en extreme gevoeligheid voor zonlicht. De huidirritatie wordt ook veroorzaakt door het gebruik van een vacuüm bij microdermabrasie. Dit vacuüm wordt gecreëerd door een pomp die tijdens de behandeling een irritant geluid maakt. Door het gebruik van vacuüm kan er niet direct onder de ogen behandeld worden. Er kunnen verdere complicaties optreden omdat de kop op het peeling apparaat niet goed schoongemaakt wordt. Dit vergroot het risico op infecties.

Dankzij de gelijktijdige afgifte van Ozon wordt de applicator van de IONSTREAM 680 PRO direct gedesinfecteerd. Deze desinfecterende werking zorgt er ook voor dat infecties worden voorkomen en het huidmicrobioom in balans wordt gebracht.

Waarom TESLA MED IONSTREAM 680 PRO?
Dankzij de gelijktijdige afgifte van IONFLOWS, PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS en OZON krijgt u de huid die u altijd al wilde hebben. Een gezonde en stralende huid die er weer jong uitziet. TESLA MED IONSTREAM 680 PRO zorgt voor:

  • Een gelifte huid
  • Een gladdere huid
  • Betere huidstofwisseling
  • Minder rimpels
  • Minder pigmentvlekken
  • Minder acne
  • Vervaagde (acne)littekens

Maak een afspraak bij één van de salons door heel Nederland en ontdek wat TESLA MED voor u kan betekenen. Uw huid zal van te voren bekeken worden zodat u de behandeling krijgt die perfect bij uw huid past. Met het advies op maat verlaat u de salon met een stralende, egale en gelifte huid.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.