WZMACNIAJĄCA SKÓRĘ MOC URZĄDZENIA TESLA MED'S ION STREAM 680 PRO

ALTERNATYWA DLA PLAZMY, MIKRODERMABRAZJI, RADIOFREKWENCJI, TERAPII TLENOWEJ, ZIMNEGO LASERA/LLLT I KRIOKOMORY W JEDNYM

De huid
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en tevens één van de belangrijkste organen. De huid is zo belangrijk omdat het de organen in ons lichaam beschermt en bacteriën van buitenaf weert.

Het is de wens van iedereen om een gezonde, normale huid te hebben. Het is echter niet duidelijk
wat een normale huid precies is. De huid is een onregelmatig oppervlak van huidschilfers met tussenliggende haren, transpiratiekanaaltjes en talgklieren die licht weerkaatsen naar het oog, hetgeen als schoonheid wordt gezien. Een gezonde huid is belangrijk omdat mensen elkaar eerder beoordelen op basis van het aangezicht van de huid dan op enig ander kenmerk dan ook.

De uitstraling van de huid is het resultaat van vele onderling samenhangende biochemische en fysieke factoren. Helaas zijn deze factoren in de loop der tijd onderhevig aan veranderingen
door zowel interne veroudering als externe factoren. Zon, roken, stress, ziekte en veroudering veranderen de structuur van de huid, waardoor deze verslapt en haar glans en soepelheid verliest.

Professionele huidverbeterende behandelingen en producten houden de huid op haar mooist en gezondst en herstelt het normale gedrag van de huid in relatie tot haar structuur en functie om er een leven lang gezond en vitaal uit te blijven zien.

Huidverbetering is dus geen overbodige luxe en draagt bij aan een gezonde uitstraling en een gezond lichaam.

De huid bestaat uit drie lagen:

 • De opperhuid (epidermis)
 • De lederhuid (dermis)
 • Het onderhuids bindweefsel (Hypodermis)

Elke laag heeft een andere functie en moet op een andere manier behandeld worden.

De opperhuid
De opperhuid (epidermis) is de zichtbare laag van de huid. Deze huid moet er natuurlijk mooi, verzorgd en egaal uitzien. Een stralende huid is immers je visitekaartje. De cellen die aan de oppervlakte liggen zijn de oude huidcellen. Deze zullen na verloop van tijd van de huid afschilferen. Deze huidlaag wordt dus constant vernieuwd. Hoe ouder de huid is, hoe minder snel dit proces verloopt. Dit heeft als gevolg dat de huid er doffer uitziet, stroever aanvoelt en rimpels sneller zichtbaar zijn.

De lederhuid
De lederhuid (dermis) is de tweede huidlaag. Hierin bevinden zich de bloedvaten, lymfevaten en zenuwen. Deze tweede laag huid is belangrijk voor de temperatuurregulatie van het lichaam. Deze huidlaag is dus niet te zien vanaf de buitenkant, maar wel erg belangrijk voor de gezondheid en uitstraling van de opperhuid aangezien deze zijn voedingstoffen via de lederhuid aangevoerd krijgt. Huidverbetering komt dus van binnenuit, waardoor juist de binnenste huidlagen erg belangrijk zijn. De lederhuid zorgt tevens dankzij collageen en elastine voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hoe beter de elasticiteit van de huid is, hoe soepeler de huid aanvoelt.

Het onderhuids bindweefsel
Het onderhuidse bindweefsel (hypodermis) is de diepste huidlaag. Deze laag bestaat uit bindweefsel waarin vetcellen zich bevinden. In de diepste laag van de huid lopen de bloedvaten. Deze huidlaag is vooral belangrijk voor de voorziening van voedingstoffen. Tevens is deze laag ook erg belangrijk tegen kou en stoten van buitenaf.

Functies van de huid
De huid is één van de belangrijkste organen en heeft vele functies. De huid vervult de volgende functies:

 • Het functioneert als afweersysteem
 • Het beschermt de binnenste organen
 • Geeft het gevoel met aanrakingen
 • Voorkomt uitdroging, oververhitting en onderkoeling

Een slecht werkende huid kan dus serieuze gevolgen hebben voor de gezondheid. Als het afweersysteem niet goed functioneert zijn de kansen op het krijgen van ziekten een stuk groter. Je wordt gevoeliger voor alle bacteriën van buitenaf en bent hier minder tegen beschermd.

Huidverbetering met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO
Iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Het kan met leeftijd te maken hebben of de leef- en eetgewoonten. Sommige problemen gaan vanzelf weer weg, maar er zijn ook huidproblemen die niet vanzelf weggaan. Zo kunt u denken aan:

 • Trądzik
 • Couperose
 • Rosacea
 • Acne Littekens
 • Drobne zmarszczki
 • Tkanka bliznowata
 • Obwisła skóra
 • Overhangende oogleden
 • Alopecia (haarverlies)
 • Plamy pigmentacyjne
 • Melasma
 • Rozstępy
 • Cellulit
 • Szary odcień skóry
 • Overmatig Littekenweefsel (Keloïd)
 • Zmęczona skóra
 • Steelwratjes
 • Ouderdomsvlekken

Een behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO kan helpen bij bovenstaande huidproblemen. Vind hier een salon bij u in de buurt.

Huidverbetering voor elk huidtype
Iedereen heeft een andere type huid met andere huidproblemen. Toch werkt elke huid hetzelfde en heeft het dezelfde functies. De behandelingen met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO zijn geschikt voor elk huidtype zowel gelaat als lichaam. Doordat de behandeling met 4 technologieën (NANODERMABRASIE, IONFLOW, PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS en OZON) elke huidlaag aanpakt en verbetert, maakt het niet uit wat uw huidproblemen zijn. Vele huidproblemen kunnen verminderd worden met een TESLA MED behandeling.

Verbetering van huidproblemen
De behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO bestaat uit de gelijktijdige afgifte van 4 technologieën en heeft meer dan 10 verschillende werkingspincipes waarvan vele in één behandelsessie kunnen worden gecombineerd.

NANODERMABRASIE geeft een diepe exfoliatie en reiniging van de huid. Omdat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. De behandeling met TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO is geheel pijnloos en duurt maar 30 minuten waardoor het moeiteloos in een volledige gelaatsbehandeling toegepast kan worden. Ook kan met behulp van gepulseerde elektroporatie en ionisatie de opname van actieve ingrediënten uit huidverbeterende producten worden bevorderd. Met deze extra stap die 5-10 minuten duurt wordt de behandeling compleet en verhoog je de effectiviteit.

Voor een stralende en egale huid op de lange termijn raden wij aan om 6 behandelingen in kuurverband te ondergaan. De verkregen resultaten houden tot een jaar aan maar uiteraard is het mogelijk om regelmatig een onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo jaar in jaar uit een vitale uitstraling te behouden.

Wat kan TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO voor u betekenen?
In 30 minuten een stralende, gezonde, egalte en gelifte huid. Minder lijntjes, minder rimpels en verbeterde huidteint. Bekijk hieronder enkele resultaten;

De rol van TESLA MED’S IONSTREAM 680 PRO in huidverbetering
Dankzij de gelijktijdige afgifte van IONFLOWS met PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS en het ontstaan van OZON direct op het huidoppervlak wordt de (bloed)circulatie verbeterd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de huid gedetoxed/ontgift wordt. De verhoogde aanvoer van zuurstofrijk bloed van binnenuit zorgt voor een zuurstofafgifte in de huid. Naast zuurstof komen er dankzij de verhoogde bloedsomloop ook meer voedingsstoffen van binnenuit in de huid. De huid is het orgaan dat meestal als laatste profiteert van de voedingstoffen uit onze voeding. Niet voor niets wordt gezegd dat de huid onze gezondheid weerspiegelt aangezien tekorten van micro-nutriënten, opbouw van afvalstoffen en hormoonverstoringen vaak van de huid af te lezen zijn. Door middel van TESLA MED behandelingen worden voedingsstoffen van binnenuit sneller naar het behandelgebied gebracht. Dit betekent dat TESLA MED IONSTREAM 680 PRO ook de werking van huidverbeterende supplementen kan versnellen doordat deze voedingsstoffen eerder in het gewenste huidgebied kunnen komen.

De exfoliërende werking van NANODERMABRASIE die lijkt op een mild alternatief van microdermabrasie zal helpen de opbouw van dode huidcellen te verminderen, de huid egaler te maken en de huidcellen met pigment naar de oppervlakte te brengen die progressief met elke behandeling van de behandelkuur worden afgeschilferd. Hierdoor kan pigment verhelderd en verminderd worden. De PACKAGED SAMPLING MICROCURRENTS zorgen er eveneens voor dat de aanmaak van melanine geremd worden door de melanocyten te ‘resetten’ zodat ze weer in de ‘rustfase’ terecht komen en hun overmatige pigmentproductie staken. Echter zonbescherming is onontbeerlijk om de aanmaak van melanine te voorkomen. De resultaten kunnen per cliënt verschillen, omdat de reactie op elke pigmentatievlek anders kan zijn.

De mechanische exfoliatie van NANODERMABRASIE, de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit zorgen ervoor dat de werkstoffen uit de gel beter worden opgenomen.

Kortom, TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO;

 • Verbetert de circulatie
 • Ontgift en verbetert van binnenuit de zuurstofvoorziening
 • Verbetert de huidtextuur
 • Voorziet de huid van binnenuit en van buitenaf van essentiële voedingstoffen
 • Verheldert en egaliseert de teint
 • Voorkomt opbouw van overtollige dode huidcellen
 • Stimuleert de celactiviteit en celvernieuwing
 • Faciliteert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
 • Zorgt voor een contractie van Fibroblasten en daarmee de lifting van de huid
 • Desinfecteert en herbalanceert het huidmicrobioom
 • Vermindert acne en (acne)littekens
 • Verwijdert door middel van NANO-ABLATIE direct pigmentvlekken en steelwratjes.

Hieronder vind je de werkingsprincipes per esthetische technologie. Dit overzicht geeft de huidprofessional die door Longevity Lifestyle & Wellness is opgeleid input om technieken te combineren voor het beste huidverbeterende resultaat.

Binnen het huidverbeteringsproces vervult TESLA MED’s IONSTREAM 680 PRO een belangrijke rol, echter zijn er methoden die een directere verstrakking van de SMAS-laag en gelaatsspieren verzorgen. Zoals bijvoorbeeld Ultralift Biostimulatie van Ultratone. Het kan eveneens een aanvulling zijn op andere huidverbeteringsmethoden zoals meso-therapie, fillers, botox en microneedling, en geeft bovendien een boost aan de werking van andere huidverzorgingsproducten die in de salon of thuis worden gebruikt.

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.